Choose your level of validation

Domain Validation (DV)

Domain validation only. Issued in minutes. Ideal for blogs, social media & personal websites.

Desde
1,843,333 đ

Organization Validation (OV)

Basic identity verification. Ideal for small business websites and pages accepting sensitive information.

Desde
2,310,000 đ

Extended Validation (EV)

Full identity verification. Ideal for Business & Ecommerce sites looking to provide maximum visitor confidence.

Desde
23,216,667 đ

What is SSL?

SSL Certificates are fundamental to internet security. They are used to establish an encrypted connection and allow data to be transmitted securely between a browser or user's computer and a server or website.

 • Establishes a secure connection between a browser and a server
 • Encrypts communication to protect sensitive information your customers provide to you
 • Places a padlock next to your web address in the browser
 • Authenticates an organization's identity

Standard SSL (Domain Validated) Certificates are the easiest and most common type of SSL certificate. OV and EV Certificates also authenticate the identity of the company or organization that holds the certificate providing more trust to end users.

With our SSL certificate services*, you won't need to take manual steps to configure and deploy new certificates every year. We generate a renewal order automatically when your certificate nears the end of its validity. After payment, we will automatically configure, validate, and provision your new certificate for you.

* Your domain must be hosted through the same hosting provider who sold the SSL certificate, and the server must use cPanel, Plesk, or DirectAdmin.

Improve Your Search Engine Ranking

Establish trust and online security for your website visitors and business.

Google wants to make the web safer and a big part of that involves making sure that the sites people access via Google are secure. That's why websites using SSL have been shown to benefit from higher ranking in search results.

There's also a lot more reasons why you should consider adding SSL to your website:

Encrypt sensitive data
Protect user privacy
Secure online transactions
Prove legitimacy
Activate HTTPS and the lock icon
Increase SEO rank

Browsers have changed, don't get left behind

Web pages not served via HTTPS are now being displayed as ‘not secure’ in Google Chrome and Mozilla Firefox. Don't let your website be one of them. Add SSL today.

Secure your site in minutes with our fully automated provisioning and deployment

Help Me Choose The Right Type of Certificate

While the need for online security is universal, not all SSL Certificates are created equal. The guide below is designed to help you decide which type of certificate is right for you.

Domain Validation (DV)

 • Verifies ownership and control of the domain name only
 • Issued in minutes
 • Maintains browser compliance

Ideal for non-critical web pages

Think of DV like getting a library card—no confirmation of who you really are, very minimal requirements to obtain and issued very quickly.

Organization Validation (OV)

 • Enhanced validation including authenticating the identity of the applicant
 • Issued within one day
 • Maintains browser compliance

Ideal for more sensitive webpages such as login pages

Think of OV like getting a driver’s license—more hoops to jump through than a library card but more trusted as a form of identification.

Extended Validation (EV)

 • Standards-based approach to authentication, representing the highest level of authentication for SSL Certificates
 • Typically issued within 1-3 days
 • Maintains browser and other industry compliance

Ideal for sensitive webpages including ecommerce, online banking, account signups

Think of EV like getting a passport—much more stringent processes, longer lead times and more verification of who you are than with a library card or driver’s license. Recognized internationally as the most trusted way to verify your identity.

SSL Certificates

RapidSSL

Chứng chỉ RapidSSL giúp xác thực trang web và giữ cho các giao dịch của khách truy cập an toàn với mã hóa dữ liệu lên tới 256 bit. Chứng chỉ RapidSSL được kích hoạt, xác nhận và cấp phát hoàn toàn tự động qua hệ thống của chúng tôi. Chứng chỉ Rapidssl là một trong những chứng chỉ SSL chi phí giá cả phải chăng nhất trong các lại SSL. Chúng tôi cung cấp chứng chỉ Rapidssl với giá tốt nhất, tiết kiệm chi phí cho bạn.

GeoTrust QuickSSL Premium

Bảo mật trang web của bạn nhanh chóng. Chứng chỉ GeoTrust QuickSSL Premium là một trong những cách nhanh nhất để bạn bắt đầu bảo vệ các giao dịch và ứng dụng trực tuyến bằng SSL. Với quy trình xác thực và phát hành tự động, bạn chỉ mất vài phút để nhận chứng chỉ SSL QuickSSL Premium. Việc quản lý và gia hạn chứng chỉ của bạn chỉ diễn ra trong tích tắc. GeoTrust QuickSSL Premium là lựa chọn SSL giá rẻ mà không phải hy sinh bất kỳ tín năng hay độ tin cậy nào của SSL.

RapidSSL Wildcard

Chứng chỉ RapidSSL Wildcard tương tự như chứng chỉ RapidSSL nhưng được chứng nhận cho nhiều tên miền phụ (subdomain) có dạng *.tenmiencuaban.com với cùng một chứng chỉ và có chi phí thấp. Chứng chỉ RapidSSL Wildcard giúp bảo vệ dữ liệu cá nhân khách hàng của bạn với mã hóa lên tới 256 bit. Việc cấp phát chứng chỉ hoàn toàn tự động giúp cho việc triển khai SSL trang web của bạn một cách nhanh chóng và dễ dàng. Với giá cả thấp và cạnh tranh. Chứng chỉ RapidSSL Wildcard là lựa chọn lý tưởng cho trang web có nhiều tên miền phụ.

GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

Bảo mật cho tên miền chính của bạn và tất cả các miền phụ cùng cấp một cách nhanh chóng. Chứng chỉ GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard là một trong những cách nhanh nhất để bắt đầu bảo vệ tất cả các miền phụ của bạn trên một chứng chỉ thông qua quy trình xác thực email tự động của chúng tôi, bạn sẽ nhận được chứng chỉ của mình trong vài phút. Với chứng chỉ GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard, bạn được cấp chứng chỉ cho các miền phụ không giới hạn và trên số lượng máy chủ không giới hạn - một chứng cần thiết cho sự phát triển Web và doanh nghiệp của bạn.

GeoTrust True Business ID Wildcard

Đơn giản hóa việc quản lý nhiều chứng chỉ SSL với sự tiện lợi của chứng chỉ SSL Wildcard. Chứng chỉ GeoTrust True BusinessID Wildcard cho phép bạn bảo mật nhiều miền phụ và tên miền chính trên một chứng chỉ, giảm thời gian và chi phí quản lý. Cho dù đó là trang chủ của công ty hay tên của máy chủ Email của bạn. Bảo vệ thông tin nhạy cảm là mục tiêu của bạn và đó cũng là mục tiêu của chúng tôi.

GeoTrust True BusinessID

Chứng chỉ SSL GeoTrust True BusinessID là một trong những lựa chọn tốt cho SSL cấp doanh nghiệp. Khi nói đến việc lựa chọn bảo mật SSL cho doanh nghiệp của mình, bạn có rất nhiều sự lựa chọn. Với GeoTrust, quyết định thật dễ dàng. Chứng chỉ SSL GeoTrust True BusinessID giúp cho khách truy cập của bạn biết rằng trang web của bạn đáng tin cậy và bạn coi trọng tính bảo mật của họ với việc nghiêm túc sử dụng chứng chỉ được phát hành từ một tổ chức tin cậy trên toàn cầu.

DigiCert Secure Site

Bảo vệ trang web hoặc truy cập email của bạn bằng mã hóa 2048-bit với Chứng chỉ SSL DigiCert Secure Site.

DigiCert Secure Site Pro

Với chứng chỉ SSL Secure Site Pro bạn được cung cấp chứng chỉ được bảo hiểm cao với các tính năng bổ sung để bảo mật trang web toàn diện.

GeoTrust True Business ID with EV

Thực hiện một tuyên bố bảo mật mạnh mẽ với thanh địa chỉ màu xanh lá cây. Chứng chỉ GeoTrust True BusinessID with EV (Xác nhận cao cấp) là sản phẩm bảo mật SSL cấp doanh nghiệp cao cấp của chúng tôi, xác nhận trực quan mức xác thực cao nhất hiện có trong số các loại chứng chỉ SSL. Thanh truy cập trên trình duyệt đổi sang màu xanh lá cây nói lên tất cả. Khách truy cập trang web sẽ nhận thấy khi thanh địa chỉ chuyển sang màu xanh lá cây kèm hiển thị tên tổ chức,doanh nghiệp của bạn và GeoTrust trên các trình duyệt Web

DigiCert Secure Site EV

Chứng chỉ SSL DigiCert Secure Site EV (EV) là chứng chỉ SSL bảo vệ tài sản có giá trị nhất, khách hàng và thương hiệu của bạn tránh khỏi những âm mưu lừa đảo và gian lận trực tuyến.

DigiCert Secure Site Pro EV

Chứng chỉ SSL Secure Site Pro EV là chứng chỉ xác thực cao nhất với các tính năng bổ sung để bảo mật trang web toàn diện và bảo vệ mạnh mẽ chống lại các cuộc tấn công nhắm vào uy tín của tổ chức, doanh nghiệp.

Multi-Year SSL Certificates

Multi-year certificates allow you to pay a single discounted price for two or three years of SSL certificate coverage. When you purchase a multi-year SSL certificate, you lock in a single price for up to 3 years of coverage.

Initially, you will receive a certificate that is valid for the Certificate Authority Browser Forum's maximum allowed term (1 year and 1 month) with the right to unlimited certificate reissues during the order period.

Automated reissuance will occur automatically throughout the term to ensure continued protection for your website.

For example, a 2-year SSL certificate order works as follows: SSL certificate lifecycle

SSL certificates must be revalidated periodically. The maximum certificate lifetime is 13 months, requiring revalidation annually.

Benefits

 • Enjoy increasing discounts for each year of coverage that you purchase.
 • Remove the hassle of annual billing.
 • Annual validation. Yearly validation of identity in shorter validity certificates prevents potential fraud and spoofing.

Frequently Asked Questions

What is an SSL Certificate?

SSL Certificates enable data encryption on the internet and allow data to be transmitted securely from a web server to a browser. With SSL, your website can use the https protocol and will display a padlock in end users web browsers to indicate the connection is secure.

Why do I need an SSL Certificate?

SSL Certificates are an essential part of the internet. They not only encrypt communication between your computer and the server where a website is located, but they also provide verification that a site is what it claims to be.

What are the different types of SSL?

There are 3 different levels of vetting that SSL Certificates are based upon. Domain Validated (DV) , Organization Validated (OV), and Extended Validation (EV). The major difference between the types of certificate relates to the information the Certificate Authority, RapidSSL, GeoTrust and DigiCert, requires and validates in order to issue a certificate. The higher levels of certificate require more information, and often is displayed in the browser bar. EV SSL for example turns the browser bar green and displays the organization name to visitors to generate more trust.

What is a Wildcard SSL Certificate

A Wildcard SSL certificate provides the same encryption and authentication features as other SSL certificates but can also be applied to an unlimited number of subdomains of a website. A Wildcard SSL certificate supports the root domain (example.com) as well as its subdomains. Learn more

What are the advantages of an EV SSL Certificate?

EV or Extended Validation certificates are the highest class of SSL available and give the most credibility and trust to your website. EV assures consumers that their personal and financial information is protected at the highest levels of authentication. Additional verifications are performed, such as corporate agency record checks, applicant contact info, and whether the business has existed for a minimum of 3 years. EV certificates are best suited for business-critical webpages.

Our SSL certificates are from some of the most trusted brands in Online Security.